Nieuws

Van Saet Security en JM Security bundelen hun krachten

Vanaf 1 januari 2023 zijn Van Saet Security en JM Security, allebei gekende beveiligingsfirma’s in onze regio, een en hetzelfde bedrijf. De twee firma’s hebben eenzelfde aanpak en visie op veiligheid, waardoor er voor hun 3 000 klanten door de fusie zo goed als niets verandert.

Van Saet Security en JM Security plaatsen en onderhouden allebei hoogwaardige beveiligingssystemen in bedrijven en privéwoningen. Door het stijgende aantal klanten was Jan Mariën, die JM Security 30 jaar geleden oprichtte, al een tijdje op zoek naar een betrouwbare, lokale partner met dezelfde aanpak en visie op veiligheid. Jan Mariën: “Ik ben trots op wat ik met mijn bedrijf tot nu toe gerealiseerd heb. Ik wil mijn klanten dan ook de beste service blijven geven. Daarom zocht ik een betrouwbare partner met een stevige ervaring en een familiaal karakter.” Van Saet Security keek op hetzelfde moment uit naar mogelijkheden om te groeien. Kristoffer en Mathias Van Saet: “Kunnen samenwerken met Jan Mariën van JM Security is voor ons een mooie kans om onze band met de regio te verstevigen. JM Security is ook een speler in de sector waar we enorm naar opkijken. Verder is het voor ons een absolute prioriteit om onze klanten echt te kennen en hen de dienstverlening te geven die ze nodig hebben.”


Door hun krachten te bundelen beschikken de twee bedrijven over een enorme expertise en knowhow. Voor dringende interventies bij hun klanten zullen ze bovendien dag en nacht paraat staan. Voor die (meer dan) 3 000 klanten verandert er verder weinig. Kristoffer en Mathias Van Saet zijn zaakvoerders en Jan Mariën blijft meewerken in het bedrijf.


Over Van Saet Security

Van Saet Security is een dynamisch beveiligingsbedrijf dat al jaren hoogwaardige, innovatieve beveiligingsoplossingen voor bedrijven en particulieren ontwikkelt. Het bedrijf opereert sinds 2014 vanuit Bonheiden en is gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging. Voor het team van 10 experten staat een persoonlijke aanpak, een hoge graad van afwerking en goede support en service centraal. Een meerwaarde betekenen voor de beveiliging van de panden van haar (meer dan) 1 500 klanten is het belangrijkste doel van het bedrijf. Van Saet Security vertrekt daarbij vanuit de waarden communicatie, respect, groei en fun.

Over JM Security

JM Security is al 30 jaar een gevestigde waarde in de regio Mechelen. Het bedrijf heeft (meer dan) 1 500 klanten, is gelegen in Rumst en gespecialiseerd in hoogwaardige alarmsystemen, brandbeveiliging en camerabewaking. JM Security richt zich voornamelijk op villa’s en kmo’s in en rond Mechelen. Naast het plaatsen van hoogwaardige installaties is ook het onderhoud ervan voor JM Security cruciaal. Voor dat onderhoud is er een voltijds expert beschikbaar.

Extra informatie nodig over dit onderwerp?

Stel gerust uw vraag aan Van Saet Security,  uw beveilingspartner in de buurt.