Buitendetectie

Buitendetectie

Pro-actieve detectie 

 

Buitendetectie wordt steeds vaker toegepast om een woning of bedrijfsgebouw te beveiligen. Het grote nadeel is de kans op ongewenste meldingen omwille van weersomstandigheden en bewegende objecten (bv. dieren). 

De koppeling tussen het alarmsysteem en intelligente camera’s zou hier een oplossing kunnen bieden. Maar deze technologie staat nog niet 100% op punt. Vaak ontbreekt het aan het menselijke aspect, het effectieve verifiëren van een mogelijke indringer. Het Secury360-concept biedt hier de oplossing. 

 

Secury360 project
Secury360 project 

 

Het concept gebruikt high-end camera’s met A.I. (Artificial Intelligence) rondom de woning of het bedrijfsgebouw. Van zodra beweging gedetecteerd wordt, zal een filmpje van 10 seconden, in real time worden beoordeeld door een wereldwijd netwerk van vrijwilligers, de community. 

Deze zal verifiëren of het om een al dan niet menselijke indringer gaat. Valse alarmen worden hierdoor haast onmogelijk. Van zodra de community bevestigd dat ze een persoon herkennen zal Secury360 het alarm triggeren. De sirene zal dus geactiveerd worden alvorens de indringer het pand betreedt. 

Van Saet Security is trotse en exclusieve partner van dit unieke concept. Graag analyseren we de specifieke situatie en bekijken we de technische mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.