Over ons

Groeiend bedrijf met familiaal karakter

Met meer dan 35 jaar vakervaring in de elektrotechniek en veel passie volgen wij de innoverende markt van beveiliging op de voet.

Voor feilloze montage en indienststelling kan u rekenen op ons dynamisch team van goed opgeleide techniekers en installateurs.

Kenmerk

Persoonlijke service

Ons belangrijkste kenmerk? De persoonlijke service die we aan onze klant bieden. Een beveiligingsadviseur komt steeds ter plaatse om de situatie tot in detail te analyseren. Een standaardoplossing bestaat voor ons niet, vandaar werken we steeds opnieuw een uniek beveiligingsconcept uit, volledig volgens uw wensen.

Wij denken mee met onze klanten, zijn van ons woord en garanderen de beste service, zodat onze klanten op hun beide oren kunnen slapen.

Het team

Van Saet Security

Kristoffer

Zaakvoerder

Mathias

Zaakvoerder

Glenn

Support - IT

Nadia

Boekhouding - HR

Nicola

Beveiligingsadviseur

Hendrik

Beveiligingsadviseur

 Bart

Technieker

Robin

Technieker

Jochen

Technieker

Karel

Technieker

Frans

Technieker
Testimonials

Ook zij wonen veilig thuis

jamal Souki

Zowel het alarm systeem als de camera bewaking is fantastisch.
Wij zijn op korte tijd heel goed geholpen zowel door Kristoffer alsook de techniekers van de installatie.

Bart coel

Ik vroeg aan Van Saet Security om  mijn inbraakbeveiliging te bekijken. Binnen de vierentwintig uur was de offerte binnen. De prijs was meer dan redelijk ! De service en plaatsing top !

Rita campion

Al jaren klant bij Van Saet.  Altijd tevreden geweest.  Met de zonen bij in de zaak, wordt de service nog beter. Het blijft een familiebedrijf dat zijn klanten zeer goed kent, en zeer professioneel werkt.

Ontdek inbrekers in een mum van tijd

Met het Secury360 systeem detecteer je eenvoudig inbrekeres die je gebouw willen betreden. Het concept gebruikt high-end camera’s met A.I. (Artificial Intelligence) rondom de woning of het bedrijfsgebouw.

Meer informatie
Kwaliteit

Onze merken

Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact op voor beveiligingsadvies op maat. Van Saet is uw beveilingspartner in de buurt.