Over ons

Een bedrijf met 2 generaties…

In 1985 startte Hendrik Van Saet de éénmanszaak Van Saet, gespecialiseerd in elektriciteit. Al snel groeide het bedrijf uit tot dé referentie voor betrouwbare elektriciens in de regio Bonheiden. In de jaren 2000 stapten zonen Kristoffer en Mathias Van Saet mee in de firma. Kristoffer specialiseerde zich in beveiliging en in 2014 stampte hij Van Saet Security uit de grond. Sinds 2019 bundelen beide ondernemingen de krachten onder de deskundige leiding van Kristoffer. Hun topprioriteit? Uw veiligheid.

“Van Saet Security is een familiebedrijf ‘pur sang’ met meer dan 35 jaar vakervaring. In elke fase van het project is er iemand van de familie betrokken.”

 

Een bedrijf met vakkennis…

Een betrouwbare partner en installateur voor uw inbraakalarm, cameratoezicht, toegangscontrole, brandbeveiliging of videofoon? Gevonden! Kristoffer en Mathias Van Saet hebben jarenlange praktische ervaring en kennen het volledige proces van A tot Z. Met veel passie volgen zij de nieuwste trends qua beveiligingssystemen nauwgezet op. Voor de feilloze montage kan u rekenen op ons vast team van goed opgeleide techniekers en installateurs. Stuk voor stuk vakmannen, met de juiste certificaten op zak. Het resultaat? Een mooi portfolio met tevreden klanten.

”Waarom kiezen klanten voor Van Saet Security? Ze weten dat ze enkel mensen over de vloer krijgen met professionele expertise.”

 

Een bedrijf met service…

Ons belangrijkste kenmerk? De persoonlijke service die we aan al onze klanten bieden. We komen steeds ter plaatse om al uw ruimtes tot in het kleinste detail te analyseren. Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar werken steeds opnieuw een uniek beveiligingsconcept uit, volledig volgens uw wensen. Vragen of problemen? Eén telefoontje en wij staan voor u klaar. Dag of nacht, wij plaatsen uw veiligheid voorop, altijd.

"Wij denken mee met onze klanten, zijn van ons woord en garanderen de beste service, zodat onze klanten op hun beide oren kunnen slapen."