Nieuws

JE TUIN OPTIMAAL BEVEILIGEN

Op welke manier kunnen we je tuin optimaal beveiligen?

We zien dat steeds meer mensen kiezen voor beveiliging in de tuin, zo kan je mogelijke inbrekers al opsporen voor ze effectief aan je woning zijn.

In dit blogbericht lichten we toe hoe wij een tuin optimaal beveiligen.

Dit beveiligingsconcept is gelijkaardig aan hoe we grotere sites en evenementen beveiligen, met name met perimeterbeveiliging. Dit wil zeggen dat camera's de volledige omtrek van de tuin filmen om zo precies te kunnen waarnemen wanneer er iemand de perceelsgrens overschrijdt.

Camera’s

De camera's die voor deze doeleinden gebruikt worden zijn veelal thermische camera's, voor kleinere oppervlakken kunnen ook gewone camera's gebruikt worden.

Het voordeel van deze thermische camera's is dat je ook 's nachts een duidelijk beeld krijgt van personen die zich op je eigendom begeven.

Reactie op basis van evenementen

Als er een persoon gedetecteerd is noemen we dit een "evenement", dus op basis van dit evenement gaan we actie ondernemen. We kunnen een push-bericht sturen naar de eigenaar, zodat deze meteen ter plaatse kan verifiëren. Een andere mogelijkheid is dat we dit evenement doorsturen naar de meldkamer. Zo kan de meldkamer verifiëren of er zich effectief verdachte personen in de tuin bevinden.

Maatwerk

Elke tuin en situatie is anders. Dus dergelijk beveiligingsconcept is steeds maatwerk, vertrouw daarom eventueel op onze expertise om u de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Extra informatie nodig over dit onderwerp?

Stel gerust uw vraag aan Van Saet Security,  uw beveilingspartner in de buurt.