secury360

100% accurate buitendetectie.
0 valse meldingen.

De Secury360 box kan aan elk camerasysteem gekoppeld worden en laat er revolutionaire artificiële intelligentie op los. Zo upgrade je het tot een 100% accuraat buitendetectiesysteem en zeg je valse meldingen vaarwel.

  • Koppel aan elk camerasysteem
  • Revolutionaire artificiële intelligentie
  • 100% accuraat buitendetectiesysteem
  • 0 valse meldingen
secury360
Expertise

Hoe werkt Secury360?

On-premise cameras

De S360 box wordt gekoppeld aan een (bestaand) camerabewakingssysteem en transformeert het tot een proactieve buitendetectieoplossing.

Meldkamer

Voor dat de meldingen doorgestuurd worden naar de meldkamer doet onze Cloud A.I. een laatste check. Zo garanderen we vanaf de installatie 0 valse meldingen. En dat is nog maar het begin.

Secury360

De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.

Community

In de eerste periode na de installatie helpt onze community van security professionals de Edge A.I. op weg door twijfelgevallen te verifiëren.

Testimonials

Ook zij wonen veilig thuis

jamal Souki

Zowel het alarm systeem als de camera bewaking is fantastisch.
Wij zijn op korte tijd heel goed geholpen zowel door Kristoffer alsook de techniekers van de installatie.

Bart coel

Ik vroeg aan Van Saet Security om  mijn inbraakbeveiliging te bekijken. Binnen de vierentwintig uur was de offerte binnen. De prijs was meer dan redelijk ! De service en plaatsing top !

Rita campion

Al jaren klant bij Van Saet.  Altijd tevreden geweest.  Met de zonen bij in de zaak, wordt de service nog beter. Het blijft een familiebedrijf dat zijn klanten zeer goed kent, en zeer professioneel werkt.

Margriet De Roover

Snelle offerte, perfecte plaatsing en uitleg! Vakmensen!

Ontdek inbrekers in een mum van tijd

Met het Secury360 systeem detecteer je eenvoudig inbrekeres die je gebouw willen betreden. Het concept gebruikt high-end camera’s met A.I. (Artificial Intelligence) rondom de woning of het bedrijfsgebouw.

Meer informatie
Kwaliteit

Onze merken

Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact op voor beveiligingsadvies op maat. Van Saet is uw beveilingspartner in de buurt.